Trainingslocatie en locatie voor uw workshop of cursus

Als u zoekt naar een trainingslocatie of een locatie voor een cursus, workshop of lezing bent u bij Kasteel Elburg letterlijk aan het juiste adres.

Perfecte ligging

Kasteel Elburg is een ideale plek om elkaar te ontmoeten. Het kasteel ligt aan de rand van de provincie Gelderland en dichtbij Flevoland. De locatie is eenvoudig en snel te bereiken vanuit Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Dronten, Zwolle, Kampen, Apeldoorn, Lelystad en Meppel.

Ruimte voor 2 tot 50 personen

In onze drie zalen is ruimte voor maximaal 50 personen. Voor gesprekken en ontmoetingen in een kleine setting is de Burgemeesters Kamer uitermate geschikt

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Vergaderlocatie Kasteel Elburg beschikt over diverse  materialen die nuttig zijn voor uw vergadering. Ons motto is: waarmee kunnen we ú van dienst zijn?

Gedurende uw verblijf zullen wij u voorzien van verse koffie, thee en water. De eventuele lunch en/of het diner worden geserveerd in een van de authentieke gewelvenkelders.

Laat u culinair verrassen!

Op onze vergaderlocatie kunnen we u ook culinair verrassen. Op ambachtelijke wijze wordt een heerlijke lunch of een uitgebreid diner voor u klaargemaakt. Bekijk onze aantrekkelijke tarieven.

Arrangementen

Wilt u tijdens of na afloop van uw vergadering iets ontspannends doen? Kasteel Elburg kan u de volgende speciale arrangementen aanbieden:

  • Arrangement Binnen de Veste
  • High Tea-arrangement
  • Botterarrangement
  • Zuiderzee-arrangement

Kosten en aanmelden

U kunt al vanaf € 59,50 per persoon (inclusief lunch) een hele dag gebruik van een van onze zalen maken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en offerte.